Работа със сайта

Тук ще намерите някои упътвания относно това как се работи със сайта.

Влизайки в него чрез www.logdas.com вие виждате стартовия панел.

Най-отгоре може да влезете и да прочетете накратко за автора на сайта и как да осъществявате при необходимост контакти за въпроси и публикации в сайта.

В средния или основния панел се показват всички публикации.При разглеждането им може да се наложи да се прелиства „стената“ и да се отиде на следваща страница и т/н.  Има бутон за връщане на предишната страница. При кликване върху избран материал- същият се отваря.

За да не се преглеждат всички страници в лявата част на екрана е дадено главното меню. Това е менюто, което се предлага. В него са изписани темите и рубриките в тях, които можете да разгледате в зависимост от Вашите интереси. Тук на този етап са предложени четири големи теми: ЛОГИСТИКА, ОТБРАНА, СИГУРНОСТ и ТЕХНИКА.

Кликвайки на една от четирите теми, те се появяват в средната част на екрана.

Така например ако кликнете в менюто на тема сигурност в средната част на екрана ще се появи темата, а под нея ще бъде изписано най-общо какво ще съдържа тя.

Във всяка една от тях ще видите различни под теми. Кликвайки на съответната подтема ще Ви бъде представена кратка анотация на това какви въпроси се включват в нея или какво е нейното съдържание. Разглеждайки главното меню ще видите, че подтемите и те имат своето съдържание. Това съдържание на практика са конкретните публикации или статии поместени на сайта. Кликвайки на тях в средната колона или в средната част на сайта ще се появи за разглеждане интересуващият Ви материал. Най-накрая, след като материалът завърши излиза  клетка „Може да харесате още“,  в която има подобни на разгледаната статия материали. Кликвайки върху тях, те също се отварят. Ако искате да разгледате друга тема, просто се върнете в менюто и изберете това което Ви интересува.

Най-отдолу е разположена клетка с надпис  „Галерия от снимки“ в която са поместени някои по- интересни такива, свързани с тематиката на сайта.

Има още един начин да се разглежда сайта. Отива се в най-дясното поле. Там може да се видят три  информационни карета. Най-горното каре ни показва последно публикуваните материали. При кликването върху тях се отваря съответния материал. Под това каре се вижда календар. В него потребителят ако знае през кой месец и година е излязла някаква статия може да я намери, като естествено зададе времевите показатели. Най отдолу е дадено информационно каре с категорийте в сайта. Кликвайки и отваряйки всички категории те излизат като списък, като след тях в скоби се вижда едно число. Това число показва колко публикации има в дадената категория. Кликвайки върху него в средата на екрана се появяват съответните три публикации със заглавна снимка (ако имат такава) и кратко изречение за напътствие. Кликвайки върху заглавието на статията се появява самата статия. В края на статията в карето „Може да харесате още…“ се показват и останалите статии (ако има такива) от категорията , която е избрана.

Ако сайтът Ви е харесал или имате въпроси относно теми, които не са засегнати в него, не се притеснявайте да пишете на адрес office@logdas.com

Благодаря, че посетихте сайта!